Massage privat stockholm japanskt spa stockholm

Massage privat stockholm japanskt spa stockholm Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är en japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld. En värld som. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ansiktsbehandlingar, Här erbjuds ett helt privat spa för välmående. Välkommen till oss för privat spabad utomhus, bastu & relaxrum direkt anslutning till vår terrass, som med sin spa pool bjuder på utsikt över Stockholms inlopp. Yasuragi har spapaket som passar alla. Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Välj mellan dagspa & spa weekend med övernattning. Boka online!

Spa- och relax Massage & Behandlingar Dagspa Skönhet & Hälsa . Upplev en ny typ av wellness i centrala Stockholm. Upplev ett Spa i japansk anda. På Selma City Spa i Stockholm har du en härlig upplevelse med utsikt över takåsarna. Här finns Inomhus har du en kall isvakspool, ångbastu, finsk bastu och ett varmt japanskt bad.

Massage, ansiktsbehandling, spabehandlingar Varför. Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är en japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld. En värld som.

Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ansiktsbehandlingar, Här erbjuds ett helt privat spa för välmående. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga.

Yasuragi har spapaket som passar alla. Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Välj mellan dagspa & spa weekend med övernattning. Boka online!

Välkommen till oss för privat spabad utomhus, bastu & relaxrum

Massage privat stockholm japanskt spa stockholm Unna dig en totalupplevelse där vi tar hand om dig från topp till tå. Kvällen till ära serveras en specialkomponerad nyårsmeny.

Restaurangerna är ofta mycket populära- tipset är att boka bord och vara ute i god tid. Det är fortfarande samma koncept, nu i en helt ny miljö med ännu fler möjligheter till avkoppling. Här erbjuder man även ansikts- och kroppsbehandlingar samt yoga och gym.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail